Tervetuloa Posion seurakuntaan!

Jeesus sanoo: ”Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on kumpuava elävän veden virrat” (Joh. 7:38). Samalla tavoin kuin Posion seurakunnan alue on täynnä eläviä, kirkkaita ja virvoittavia vesiä, kaipaamme myös me samanlaisia vesiä jatkuvasti sisimpäämme. Niitä Kristus lupaa meille joka päivä sanassaan. Kristuksen todellinen elämä meissä voi tyydyttää elämän janon. Sen tähden hän kutsuu meitä kulkemaan seurassaan missä elämäntilanteessa sitten olemmekin.

Toivomme, että näiltä sivuilta löytyisi jokaiselle jotakin mielekästä toimintaa ja yhdessäoloa varten. Posion seurakunnan jumalanpalvelus, kuorot, kerhot, diakoniapiirit ja monenlaiset erityisryhmät odottavat sinua mukaansa. Toivomme, että Posion seurakunta voisi toimia pitäjän ihmisten yhteisenä kohtauspaikkana.  Saakoon tuo yhteys rakentaa osallistujan sielua ja henkeä.

”Siinä on rakkaus, että Jumala rakasti meitä ja lähetti Poikansa syntiemme sovitukseksi”

(1 Joh 4:10).

- - - - - - - -

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset tehdään 1.1.2019 alkaen Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai sähköisesti www.oulunseurakunnat.fi

Päiväkerhot syksy 2019:

Ke 3-4 vuotiaat klo 12-13.30

To 6 vuotiaat klo 11-13

To 5 vuotiaat klo 14-16

Pe avoin-/parkkikerho vuoroviikoin klo 10-11.30.

Kerhot alkavat ke 14.8. Vielä voit ilmoittautua mukaan! p. 050-5940044

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

Kirjautuminen