Posion seurakunnassa noudatetaan Posion kunnan laajennetun johtoryhmän koronasuosituksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Maskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä. Turvavälit huomioiden kirkkoon voidaan ottaa max 50, seurakuntasaliin 40 ja kappeliin 8 henkilöä.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen. Voit myös pyytää seurakunnan työntekijää käymään yksinäisen läheisesi luona.

Messu su 25.7. klo 10 kirkossa (Ellonen, Pulkkanen)

Pappi tavattavissa Pentikmäen kahvilassa

ke 21.7. klo 12-13

ke 28.7. klo 12-13

Vähävaraisten ja työttömien "Lounas kotipakettiin" pe 23.7. klo 11-12 seurakuntasalin keittiöltä. Kulku pääovesta. Oma rasia mukaan.

Maakirkko ke 28.7. klo 19 Metsontalolla (Ellonen, Pulkkanen)

Posion kirkolliset ilmoitukset:

Kuollut: Saini Vappu Kivelä 85 v

Haudattu: 17.7. Matkanpään hautausmaahan Saini Vappu Kivelä, siunasi srk-pastori Timo Ellonen.

Rauhanyhdistys:

Kesäseuraradio 30.6.-9.8. Posiolla taajuudella 90,0 MHz

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

image001.png

Lahjoita