Posion seurakunnan koronatiedote 17.1.2021

Posion seurakunnan toiminnassa kokoontumisten enimmäisraja sisä- ja ulkotiloissa on viranomaisten ohjeiden mukaan edelleen 50 henkilöä 31.1.2021 saakka.

Posion kirkkoon mahtuu turvavälein 50 henkilöä ja seurakuntatalolle 40. Seurakunnan kotisivuilta (www.posionseurakunta.fi) löytyvän linkin kautta kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa internetin välityksellä.

Osallistumme seurakunnan tilaisuuksiin kasvomaskeja käyttäen, kahden metrin turvavälit sekä hyvä hygienia huomioiden. Sairaana jäämme kotiin.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse ma, ti ja to klo 9-15

Muistutamme myös mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen.

Koronatilanne vaatii meiltä edelleen sinnikkyyttä ja toistemme huomioimista. Selviämme tästä yhdessä!

kirkkoherra Leena Pudas

puh. 040- 759 4254

Messu su 24.1. kirkossa klo 10 (Pudas, Mourujärvi)

Keskiviikkokerho ke 27.1. klo 13 vanhustentalojen kerhohuoneella. Yhdistämme toistaiseksi diakoniapuuhapiirin ja keskiviikkokerhon, kunnes koronatilanne rauhoittuu.

Raamattupiiri ke 27.1. klo 17 kirkossa

Posion kirkolliset ilmoitukset:

Kuollut: Elvi Aliina Ahola 91 v ja Liisa Annikki Marjalahti 90 v

Haudattu: kirkonkylän hautausmaahan 16.1. Elvi Aliisa Ahola ja Liisa Annikki Marjalahti, siunaukset toimitti srk-pastori Timo Ellonen.

Rauhanyhdistys:

Lauluseurat ke 27.1. klo 18 ry:llä

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta