Posion seurakunnassa noudatetaan Posion kunnan laajennetun johtoryhmän koronasuosituksia, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Maskin käyttöä suositellaan edelleen kaikissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä. Turvavälit huomioiden kirkkoon voidaan ottaa max 50, seurakuntasaliin 40 ja kappeliin 8 henkilöä.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen. Voit myös pyytää seurakunnan työntekijää käymään yksinäisen läheisesi luona.

Messu kirkossa su 27.6. klo 10 (Ellonen, Mourujärvi)

Facebook-live ke 23.6. klo 18, jonka jälkeen facebook-live jää kesätauolle ja jatkuu taas elokuussa

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa la 26.6. klo 10 (Ellonen, Mourujärvi)

Juhannuspäivän hartaus Riisitunturin huipulla la 26.6. klo 22 (Terhi ja Petteri Rahkola, Mourujärvi)

Kirkkovaltuuston kokous ti 29.6. klo 18 seurakuntasalissa

Yhteislauluilta ke 30.6. klo 18 kirkon pihalla. Mukana laulamassa Marjo Hautala ja Nele Mourujärvi ja harmonikassa Jouko Ruokamo. Kahvio lähetystyön hyväksi. Tervetuloa osallistumaan ja laulamaan!

EU- ruokajakelu perjantaisin klo 11-11.30 seurakuntatalon takana, koko kesän.

Posion kirkolliset ilmoitukset:

Kastetut: Eppu Anton Oskari Ruokamo

Kuolleet: Etvi Jaakko Varanka 79 v ja Eila Irene Varanka 87 v

Haudattu: 19.6. Matkanpään hautausmaahan Etvi Jaakko Varanka ja Eila Irene Varanka, siunaukset toimitti khra Leena Pudas. Uurnan kätkeminen 19.6. kirkonkylän hautausmaahan Eeva-Liisa Uusikartano, siunaus toimitettu Pyhäjärvellä.

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

image001.png

Lahjoita