Posion seurakunta suosittelee kaikissa tilaisuuksissaan kasvomaskien käyttämistä. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä. Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta löytyvän linkin kautta internetin välityksellä.

Tiedote 26.2.2021

Posion seurakunnan toiminnassa on voimassa 27.-28.2.2021

20 henkilön kokoontumisrajoitus.

Lapin Aluehallintovirasto päättää viikolla 9 julkisia kokoontumisia koskevan rajoituksen.

Tiedote 25.2.2021

Posion piispantarkastus siirretään myöhempään ajankohtaan

Perjantaille 26.2. ja sunnuntaille 28.2. suunniteltu Posion seurakunnan piispantarkastus siirtyy myöhempään ajankohtaan. Siirto johtuu poikkeusolojen vuoksi tiukentuvista koronarajoituksista.

– Tein päätöksen piispantarkastuksen siirrosta keskusteltuani Posion seurakunnan johdon kanssa. Totesimme, että piispantarkastuksen siirto on tässä vaiheessa vastuullinen toimenpide, vaikka Lapin aluehallintovirastosta saadun alustavan tiedon mukaan kuuden hengen kokoontumisrajoitus astuisikin voimaan vasta maanantaista 1.3. lukien, toteaa piispa Jukka Keskitalo.

Piispantarkastus tullaan järjestämään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, todennäköisesti huhtikuussa.

Posion seurakunnan kirkkoherra Leena Pudaksen mukaan piispantarkastuksen siirtyminen on valitettavaa, koska piispan vierailu seurakunnassa on aina odotettu tapahtuma.

–Tässä tilanteessa päätös oli kuitenkin järkevä meidän kaikkien terveys ja turvallisuus huomioon ottaen, Leena Pudas toteaa.

LISÄTIETOJA:

Sanajumalanpalvelus su 28.2. klo 10 kirkossa (Pudas, Mourujärvi)

Yhteisvastuun lipaskeräys pe 5.3. kauppojen edessä. Vapaaehtoiset kerääjät voivat ilmoittautua Mirkalle p. 040 844 9416.

Kaikki yli 16v ryhmätoiminta on peruttu ajalla 22.2.-14.3.

Rauhanyhdistys:

Toiminta on toistaiseksi keskeytetty koronapandemian takia 23.3.2021 saakka.

Posion seurakunnan koronatiedote ajalle 22.2.-14.3.2021

Posion kunnan laajennetun johtoryhmän suosituksen mukaisesti ajalla 22.2.-14.3. järjestettäviin seurakunnan sisä- ja ulkotilaisuuksiin voi osallistua enintään 20 henkilöä ja yli 16-vuotiaiden ryhmätoiminta sisätiloissa keskeytetään.

Rippikoulutyö, isoskoulutus sekä lapsi- ja perhetyön kerhot jatkuvat edelleen koronaohjeet huomioiden.

Jumalanpalveluksiin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Seurakunnan kotisivuilta (www.posionseurakunta.fi) löytyvän linkin kautta kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa internetin välityksellä.

Osallistumme seurakunnan tilaisuuksiin kasvomaskeja käyttäen, kahden metrin turvavälit sekä hyvä hygienia huomioiden. Sairaana jäämme kotiin.

Seurakunta haluaa kulkea rinnalla epävarmanakin aikana. Muistutamme mahdollisuudesta yksityiseen sielunhoitoon ja ehtoolliseen.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse ma, ti ja to klo 9-15

Lisätietoja:

kirkkoherra Leena Pudas

puh. 040-759 4254

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

image001.png

Lahjoita