tasit 7.8.2017Pyhäinpäivän sanajumalanpalvelus kirkossa la 4.11. klo 10 (Ellonen, Kajava, kirkkokuoro).

Messu su 29.4. klo 10 kirkossa. Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä (saarna Antti Paananen, Arponen, Kajava). Kirkkokuljetus.

Kansallinen veteraanipäivä pe 27.4.: seppeleenlasku ja kenttähartaus klo 12.15 sankarihaudalla, kahvitarjoilu klo 12.30 ja juhla klo 13 seurakuntatalolla

Sanaa ja rukousta –piiri ke 25.4. klo 17 seurakuntasalissa (huom. paikka).

Varttuneen väen –seurakuntaretki 9. – 10.5. Kiannon Kuohuihin Suomussalmelle. Retkikohteina on mm. Raatteenportti ja Suomussalmen kirkko kylpylän lisäksi. Matkan hinta on 60 euroa/hlö (sis. matka, päivällinen, kylpylä/kuntosali, yöpyminen kylpylässä, aamupala, lounas). Majoittuminen on kahden hengen huoneissa (yhden hengen huone 95 euroa/hlö). Ilmoittautumiset 2.5. klo 13 mennessä Veli-Matille (p. 040-8449416). Paikkoja on rajoitetusti!

Posion seurakunnan tarjoamat työpaikat kesälle 2018:

Kesätyöntekijä. Seurakuntamme palkkaa kesällä noin kuukaudeksi kesätyöntekijän leirityöhön. Hakeaksesi tehtävään sinun tulee olla täysi-ikäinen ja mielellään kasvatus- tai kirkolliselle alalle opiskeleva tai jo valmistunut. Lisätietoa ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 30.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yövalvoja. Seurakuntamme palkkaa rippileirille 25.-29.6. yövalvojan. Hakeaksesi tehtävään sinun tulee olla täysi-ikäinen ja mielellään kasvatus- tai kirkolliselle alalle opiskeleva tai jo valmistunut. Lisätietoa ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 30.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Isoset. Tarvitsemme isosia lastenleirille 20.-21.6. sekä rippileirille 25.-29.6. ja 1.7. Isoseksi voit hakea, jos olet suorittanut isoskoulutuksen tai valmistut tänä keväänä isoseksi. Lisätietoa ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 30.4. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Nuortenilta Apajassa la 28.4. klo 16-20 yli 13 vuotiaille nuorille.

Vappumunkkien ja siman myynti srk-talolla ma 30.4. klo 10-12. Simaa varten kannattaa ottaa oma astia mukaan.

Seurakunta on mukana ti 1.5. klo 12-15 Pyrinnöllä järjestettävässä Vappujuhlassa. Meidän pisteellämme on vappupalloja myytävänä sekä mahdollisuus pelata bingoa.

Vietämme perhemessua su 6.5. klo 10 Posion seurakuntatalolla. Messun yhteydessä siunaamme esikoulun aloittavat lapset koulutielle. Lopuksi on tarjolla kirkkomehut ja –kahvit.

Tervetuloa isosten tehtävään siunaamiseen Helatorstaina 10.5. klo 10 Posion kirkkoon. Messun yhteydessä uudet isoset saavat siunauksen isoskoulutuksen päättymisen kunniaksi. Tilaisuuden päätteeksi sakastissa on tarjolla kirkkokahvit. Koko perhe ja myös muut sukulaiset ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tervetuloa Helahulinoihin Posion seurakuntatalolle 11.5. klo 11-14. Päivän ohjelma: ruokailu klo 11, hartaus, koko perheen toimintarata, laulua ja musisointia, piirustusta ja värityskuvia sekä mehut ja kahvit klo 13.30. Tapahtuma on osa Posion 10-polku toimintaa. Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot puh. 040-7066213 / Ella 4.5. mennessä.

Rauhanyhdistys:

Lauluseurat ke 25.4 klo 18 ry:llä

Raamattuluokka la 28.4 klo 19 Heikkalassa

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä ja HPE su 29.4 klo 10 kirkossa ja seurat klo 12.30 ry:llä, Antti Paananen ja Kalevi Luiro

Kirkolliset uutiset:

Kuolleet:  Reino Anselmi Posio 82 v.

Eeli Herman Lohisalo 85 v.

Haudattu: kirkonkylän hautausmaahan 20.4. Eeli Herman Lohisalo ja 21.4. Reino Anselmi Posio. Siunaukset toimitti srk-pastori Timo Ellonen

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta