Käytämme kaikissa Posion seurakunnan tilaisuuksissa kasvomaskeja. Lisäksi huomioimme kahden metrin turvavälit ja hyvän hygienian. Osallistumme tilaisuuksiin vain terveenä.

Jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua 20 seurakuntalaista koronarajoituksia noudattaen.

Kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat kuunneltavissa seurakunnan kotisivuilta nettiradion välityksellä. Seurakunnan toimintaan voi lisäksi osallistua Facebook-liven kautta.

Messu ja Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä kirkossa su 18.4. klo 10 (Pudas, saarna Juha Myllyneva, Pulkkanen)

Virsi- ja musiikkituokio ke 14.4. klo 18 (Ellonen, Mourujärvi)

Facebook-live to 15.4. klo 18

Eläkeläisten keskiviikkokerho ke 21.4. klo 13 vanhustentalon kerhohuoneella

Facebook-live ke 21.4. klo 18

Meillä on ilo ilmoittaa, että vk 16 jatkuvat kuoroharjoitukset seurakuntatalolla

to 22.4. klo 16 Gospelryhmä

to 22.4. klo 17 Kirkkokuoro

pe 23.4. klo 17 Hopeakvartetti

Vappumunkit ja sima yhteisvastuun hyväksi seurakuntatalolta to 29.4. klo 11-13. Munkki 2 euroa, 6 kappaletta kympillä. Sima 3 euroa litra, omiin astioihin. Tilaa ennakkoon ma 26.4. mennessä Mirkalta p. 040 844 9416

Kuollut: Matti Viljami Oikarainen 85 v ja Kalle Ilmari Kaukua 96 v

Haudattu: kirkonkylän hautausmaahan 8.4. Ismo Tapani Savolainen, siunasi khra Leena Pudas ja Matkanpään hautausmaahan 10.4. Kalle Ilmari Kaukua, siunasi srk-pastori Timo Ellonen.

Rauhanyhdistys:

Ry:n kirkkopyhä su 18.4. klo 10 (Pudas, Myllyneva)

Toiminta katkolla 11.5. asti koronapandemian vuoksi.

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta

image001.png

Lahjoita