Sanajumalanpalvelus kirkossa su  9.8.klo 10 (Ellonen, Mourujärvi)

Kouluun lähtevien siunaaminen
ti 11.8. klo 18 kirkossa (Ellonen, Peura-Salmela, Mourujärvi). Tervetuloa koulutielle siunattavaksi kaikki esikouluun ja 1.-luokalle lähtijät!

Näkövammaisten kerho
srk-talon salissa ti 11.8.klo 12/ Irja. Tervetuloa ”terveenä”, ei flunssaoireisena!

Toripäivä ja peräkonttikirppari
isolla torilla pe 21.8. klo 12-14. Myyntipaikka 5 e lähetystyön, kahvi-ja arpamyynti yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Otamme vastaan arpapalkintolahjoituksia. Paikkavaraukset Irjalta 040-844 9416 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huolehdimme korona- turvallisuusmääräysten noudattamisesta. Tervetuloa!

Loppiaisena 2020 järjestetyn syntymäpäiväjuhlan valokuvia on vielä saatavissa diakoniatoimistosta. Joka haluaa kuvan, voi ottaa yhteyttä Irjaan 040-844 9416 ja sopia kuvan hakemisesta tai postitse lähettämisestä.

Messut ja muut tilaisuudet kirkosta