Lähetystyö

Lähetystyö on Kristuksen antaman lähetyskäskyn toteuttamista. Kaikki on kutsuttu mukaan lähetystyöhön, mutta kaikkien tehtävänä ei ole lähteä kauas. Lähetystyö tarvitsee myös lähettäjiä, jotka rukoilevat työn puolesta ja keräävät rahaa lähetystyön tueksi.

Seurakunnat ja lähetysjärjestöt tekevät yhteistyötä. Posion seurakunnan nimikkokohteina ovat Hanna-työ lähetysjärjestö Sansan kautta sekä Credo-työ SLEY:n kautta.

Seurakunta tukee Suomen lähetysseuran kautta NCES lasten ja nuorten toimintakeskuksia Etiopiassa. Kansanlähetyksen kautta tuetaan kristillistä työtä Etu-Aasiassa sekä Suomen Lähetysseuran kautta Inkerin kirkon työtä Murmanskin ja Kantalahden alueella.

Nimikkolähetit ja järjestöt vierailevat seurakunnan omilla lähetyspäivillä ja -illoissa kertomassa toiminnastaan.

Seurakuntamme kummilapsi on vuonna 1994 syntynyt Mulugeta Worku Etiopiasta. Seurakunta tukee AIDS-orvoksi jääneen pojan koulunkäyntiä Suomen Lähetysseuran kautta.

Seurakunnassa tapahtuva työ on lähetyskasvatusta, jonka tavoitteena on lähetysrakkauden lisääminen. Työhön voit osallistua ja sitä voit tukea esimerkiksi sytyttämällä kynttilän lähetyskynttelikköön, rukoilemalla lähetystyön puolesta tai toimimalla mukana lähetystyön erilaissa tapahtumissa.

LÄHETYSTYÖN ILMOITUKSET:

Toivoa naisille -piiri kokoontuu seurakuntatalolla kerran kuukaudessa. Seuraa ilmoittelua kirkollisista!

Lähetyslounas seurakuntatalolla vaalipäivänä su 18.11.

Joulumyyjäiset seurakuntatalolla 1.12. Pöytävaraukset Marjolta p. 0407066213

Keräys:

Ukrainan sotalapsia tulee leirille Posiolle, He ovat 10-12 -vuotiaita. Seurakunta kerää heille vaatteita, villasukkia, lapasia ja leluja. Myös käytettyjä matkalaukkuja tarvitaan,

Lahjoitukset voi tuoda seurakuntatalolle 22.11. mennessä.

Lähetystilaisuus kirkossa su 2.12.

Tervetuloa tutustumaan ukrainalaisiin ja kuuntelemaan heidän kertomuksiaan kotimaastaan su 2.12.

Ohjelma alkaa kirkossa messulla klo 10. Messussa saarnaa Timo Suutari.

Messun jälkeen kirkkokahvit sakastissa.

Ukrainalaisten kertomuksia kotimaastaan ja musiikkiesityksiä kirkkokahvien jälkeen kirkossa.

Yhteystiedot:

Lähetystyön toimisto seurakuntatalolla, Sysitie 7