Tervetuloa riparille !

Rippikoulu on paikka, jossa etsitään yhdessä vastauksia moniin tärkeisiin elämänkysymyksiin. Se on paikka, jossa kysellään, keskustellaan ja lauletaan. Rukous ja hartauselämä ovat myös tärkeä osa rippikoulun ohjelmaa yhdessä iltaohjelmien ja ryhmätuntien kanssa.

Rippikoulu päättyy konfirmaatioon. Konfirmaatiossa nuori tunnustaa uskonsa ja yhdessä muiden kanssa hän saa jatkaa kasvuaan seurakunnan siunauksen ja uskon kannattamana.

Posion seurakunnan rippikoulun paikallissuunnitelma

KESÄN 2019 RIPPIKOULUIHIN ILMOITTAUTUMINEN 30.9. MENNESSÄ.

Rippikoululaisten ja vanhempien yhteinen iltakahvitilaisuus seurakuntatalolla ke 19.9. klo 18.

Illassa tärkeää tietoa rippikouluvuodesta. Ilmoittautuminen kesän 2019 leireille alkaa.

Ilmoittautumiskaavakkeita ja rippikoulukortteja jaetaan rippikoulun aloitusillassa. Niitä voi hakea aloitusillan jälkeen myös kirkkoherravirastolta.

Rippikoulun aloittavat vuonna 2004 syntyneet nuoret.

Valittavana on kaksi rippikouluvaihtoehtoa:

Päivärippikoulu, jossa talvitunteja 16.2., 23.3. ja 11.5. ja opetuspäivät 6.-7.6., konfirmaatio 9.6.2019

Leiririppikoulu Oivangin nuorisokeskuksessa 17.-21.6., konfirmaatio 23.6.2019

RIPPIKOULUN KAIKILLE YHTEISET OPETUSPÄIVÄT

ke 19.9. klo 18 seurakuntatalolla rippikouluinfo ja vanhempainilta. Iltaan osallistuvat rippikoulun aloittavat nuoret ja heidän vanhempansa.

su 30.9. klo 10-14 rippikoulusunnuntai. Päivä alkaa kirkossa klo 10 messulla . Yhteiskyyti seurakuntatalolle, jossa ruokailu ja oppitunteja klo 14 saakka

la 10.11. klo 10-14 rippikoululauantai seurakuntatalolla

la 26.1. klo 10-14 rippikoululauantai seurakuntatalolla.

su 28.4. klo 10-14 rippikoulusunnuntai. Päivä alkaa kirkossa klo 10 messulla. Yhteiskyyti seurakuntatalolle, jossa ruokailu ja oppitunteja.

MYÖS MUUALLE RIPPIKOULUUN MENEVÄT ilmoittautuvat rippikouluun omassa seurakunnassa, keräävät rippikoulumerkinnät sekä osallistuvat talven opetuspäiviin

Rippikoulumaksu 50 e oman seurakunnan jäseneltä ja muilta 70 e.

Tietoa rippikoulujen sisällöstä Posion seurakunnassa saa rippikoulun paikallissuunnitelmasta yllä olevan linkin kautta tai työntekijöiltä:

Timo Ellonen, seurakuntapastori, 0400-613577

Marjo Hautala, nuorisotyönohjaaja, 040-7066213