Isoskoulutus !

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Koulutus valmistaa nuorta tärkeään rippikoulun isosen eli ryhmänjohtajan ja kerhonohjaajan tehtäviin. Isosen rooli on tärkeä välitettäessä sanomaa Kristuksesta. Isonen on nuoren kristityn esimerkki, hengenluoja, luotettava keskustelukumppani ja kaveri.

Isoskoulutus kestää vuoden. Koulutukseen kuuluu kuukausittaiset kokoontumiset, retkiä ja koulutusviikonloppuja Saarisiulan leirikeskuksessa.

Isoskoulutus on monelle luonteva jatko rippikoulun jälkeen. Isoskoulutukseen voit osallistua vaikka et haluaisi varsinaiseksi isoseksi leirille. Koulutuksesta on hyötyä myös tulevaisuudessa esim. opiskelu- tai harjoittelupaikkaa haettaessa.

Lisätietoja isoskoulutuksesta saa nuorisotoimistolta!

Isoskoulutus alkaa to 14.9. klo 15.15 srk-talolla!

Nuorisotyön toimisto seurakuntatalolla, Sysitie 7, 97900 Posio

040 7066 213