Saarisiulan leirikeskus

Saarisiula on ollut suosittu leiripaikka jo vuodesta 1975. Leirikeskus sijaitsee Saarijärven rannalla 15 kilometrin päässä Posion taajamasta. Leirikeskus on Saarijärven rannalla, mäntykankaalla hyvien vaellusreittien lähellä. Muun muassa Korouoman rotkokanjoniin on Saarisiulasta hyvät yhteydet. Leirikeskuksen asuinrakennus ja päärakennus on remontoitu, joten sen tilat ovat uudet ja entistä viihtyisämmät.

Saarisiula tarjoaa erinomaiset puitteet leireille, retkikohteeksi, kokouksille sekä erilaisille tilaisuuksille ja juhlille. Sitä voivat vuokrata myös muut seurakunnat, yhteisöt ja yritykset sekä yksityiset henkilöt.

Päärakennuksessa sijaitsevat pirtti, keittiö, papinhuone (1 hengen majoitushuone) sekä pesutupa. Pirtissä, joka toimii opetustilana ja ruokasalina on tilaa 50 hengelle. Keittiö on nykyaikaistettu suurkeittiö. Kokous- ja koulutusvarusteisiin kuuluvat siirrettävät tv ja video, cd-soitin, piirtoheitin sekä fläppitaulu. Lisäksi päärakennuksessa on sähköpiano. Päärakennuksessa on kolme wc:tä, joista yksi on suihkullinen inva-wc.

Majoitusrakennuksessa on neljä 8 hengen huonetta sekä kaksi 10 hengen huonetta sekä yksi kahden hengen ja yksi neljän hengen ohjaajien huone. Valmista majoitustilaa on yhteensä 59 hengelle. Lisäksi majoitusrakennuksessa on yhteinen takkahuone ja oleskelutila, oleskelutilat majoituspäädyissä sekä toimistohuone. Suihku- ja wc-tiloja on neljä, joista yksi on erillinen inva-wc suihkuhuoneella.

Leirikeskuksen pihalla sijaitsevat grillikota 25 hengelle, rantasauna, leirikirkko sekä nuotiopaikka.  Katso myös lisätietoja lähialueen kiinnostavista retkikohteista.

Tiedustelut ja varaukset kirkkoherranvirastosta puh. 0400-288 950. Saarisiulan leirikeskuksen hinnasto.

Saarisiulan leirikeskuksen varauskalenteri.

Saarisiulan ajo-ohjeen löydät TÄSTÄ.

Sijainnin kartalla, löydät TÄSTÄ.