Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorten viikoittainen kerhotoiminta kokoaa 7-13-vuotiaita mukaan seurakuntaan.

Kerhotoiminta pitää sisällään monenlaista tekemistä.

Kerhojen ohjaajina toimivat seurakunnan omat työntekijät sekä koulutetut kerhonohjaajat.

Varhaisnuorisotyön leirit, retket, konsertit ja vierailut.

Perinteisiä leirejä ovat kesän leirit tytöille ja pojille. Leirien ohjelmaan kuuluu monenlaista toimintaa: kisailuja, iltaohjelmia, hartauksia, Donkki-raamattuhetkiä sekä vaelluksia.

Koulutyö on myös tärkeä osa toimintaa. Seurakunnan työntekijät vierailevat kouluilla säännöllisesti aamuhartauksien, koulukonserttien, kinkereiden ja muiden vierailujen merkeissä.

VARHAISNUORISOTYÖN ILMOITUKSET

Kerhot:

Kokkikerho 4 - 5 -luokkalaisille seurakuntatalon kerhotilassa

keskiviikkoisin klo 15.30 - 17

Ohjaajina Vanamo ja Vellamo

Ilmoittaudu kerhoon nuorisotyönohjaajalle!

Jouluinen Donkkis big night, : toiminnallinen ilta alakoululaisille 0-6luokkalaisille

Pe 13.12 klo 18-20 seurakuntatalolla. Iltaa tekemässä vapaaehtoisia, varhaisnuorista tykkääviä nuoria ja aikuisia, isiä ja äitejä.  Illassa mm. yhteinen nyyttäripöytä, johon jokainen saa tuoda (n.2-3€) avaamattoman pussin karkkia, sipsejä, keksiä, muuta hvväskää. (tutustu toimintaan www.donkki.net)

Lasten kauneimmat joululaulut  ke 11.12 klo 18 seurakuntatalolla

Koulun joulujuhla Pe 20.12 klo 12   Kauneimpien joululaulujen merkeissä koululla

Retket:

Leirit: